21/02/2024

Mòmies d'Egipte, a CaixaForum Zaragoza

alt text
icon

Autor: Cristian Torrecillas

CaixaForum Zaragoza, del 28 de febrer al 5 de juny de 2024

L'exposició Mòmies d'Egipte: Redescobrint 6 vides, de CaixaForum Zaragoza en col·laboració amb el British Museum, submergeix al públic en la fascinant civilització de l'antic Egipte. Amb un enfocament innovador i tecnològic, es mostren sis mòmies reals, datades entre els anys 900 i 150 a. C. Aquestes relíquies han proporcionat valuoses dades sobre la vida quotidiana al llarg del riu Nil, destacant l'ús de tecnologia pionera i no invasiva en el seu estudi.

L'exhibició revela la creença egípcia en una vida desitjada després de la mort, i com la momificació es considerava el camí cap a ella. Gràcies a la innovació tecnològica, s'han desenterrat secrets ocults durant segles, oferint una visió més profunda de la cultura i les pràctiques funeràries egípcies. Mòmies d'Egipte ofereix una experiència educativa i emocionant que captivarà tant a entusiastes de la història com a persones curioses.

Després d'aquest viatge per la vida i la mort a l'antic Egipte, pots explorar la botiga-llibreria Laie CaixaForum Zaragoza, on trobaràs la bibliografia destacada i una selecció exclusiva d'articles relacionats amb l'exposició Mòmies d'Egipte.

Comparteix