26/10/2021

Nikola Tesla. El geni de l'electricitat moderna

alt text
icon

Autor: Laie

Cosmocaixa, del 29 d'octubre de 2021 al 13 de febrer de 2022

"Si vols descobrir els secrets de l'Univers, pensa en termes d'energia, freqüència i vibració", deia Nikola Tesla, considerat un dels genis de la ciència i la tecnologia més importants de la història. I qui va ser realment Nikola Tesla? L'exposició sobre aquest geni a Cosmocaixa aprofundeix, precisament, en la vida del fundador de la tecnologia moderna.

En les últimes dècades, Tesla s'ha convertit en una icona popular, però: com era ell? Per descobrir com era la vida d'una de les ments més brillants que s'han conegut i saber més sobre les seves invencions i els nombrosos avenços científics i tecnològics que va posar en marxa a tot el món, només cal visitar l'exposició "Nikola Tesla. El geni de l'electricitat moderna" a Cosmocaixa, la primera sobre Tesla a Espanya que compta amb el segell oficial del Museu Nikola Tesla de Belgrad, entitat oficialment dipositària del llegat del gran científic serbi.

I per continuar aprofundint en ciència, tecnologia i la vida d'aquest geni, us proposem una visita a Laie Cosmocaixa, on trobareu una selecció bibliogràfica i d'articles relacionats amb l'exposició.

Nikola Tesla CosmoCaixa Barcelona

Comparteix