16/12/2020

Sostenim-nos: alimentació sostenible

alt text
icon

Autor: Laie

La nostra nova entrega de propostes per aconseguir un entorn més sostenible té com a protagonista l'alimentació.

Al llibre Cómo comemos. Claves para una alimentación equilibrada y saludable, la historiadora i experta en alimentació Bee Wilson reflexiona sobre greus paradoxes al voltant de l’alimentació als nostres dies.

Milions de persones passen gana al món mentre que als països desenvolupats, si bé les condicions generals de vida milloren, l’alimentació empitjora. La sobreabundància d’aliments i la facilitat per aconseguir-los no implica que siguin de qualitat, al contrari. Aquest fet resulta en un gran impacte en la nostra salut: la mala alimentació és responsable de més morts a l’any que el tabac i l’alcohol junts. Una dada per molts desconeguda i que ens hauria de fer reflexionar profundament.

Bee Wilson elabora a la seva obra una investigació molt interessant on destaca la necessitat que els governs regulin la indústria alimentària, posant control sobre els productes més perjudicials per la salut. També com d’imprescindible resulta l’educació alimentària a les escoles. Tot plegat per tal d’aconseguir una alimentació més equilibrada i sostenible.

Un gest petit però de gran repercussió ambiental dins la nostra rutina diària és fer servir bosses reutilitzables. Us presentem unes bosses plegables, lleugeres, resistents i pràctiques que amb el seu atractiu disseny aporten una solució sostenible per les vostres compres.

Inclouen una bossa de 13x13 cm. que us permet dur-les fàcilment per a quan les necessiteu. Els avantatges respecte d'una tradicional bossa de plàstic són molts però es relacionen sobretot en la necessitat de reduir el consum de productes d'un sol ús, grans contaminadors i enemics del medi ambient.

Trobareu el model "Go green" i el model "Recycle reuse reduce", que porten impresos missatges encoratjadors per promoure la reutilització i el reciclatge.

Consulteu aquí el llistat de totes les nostres propostes per un entorn més sostenible.

Comparteix