25/04/2024

Suzanne Valadon, al Museu Nacional d’Art de Catalunya

alt text
icon

Autor: Cristian Torrecillas

Museu Nacional d’Art de Catalunya, del 19 d'abril a l'1 de setembre de 2024.

L'exposició Suzanne Valadon. Una epopeia moderna al Museu Nacional d’Art de Catalunya, està organitzada en col·laboració amb el Centre Pompidou-Metz i el Musée d’Art de Nantes. Presenta un recorregut complet per la vida i obra d'aquesta destacada figura al París de les avantguardes del segle XX.

Amb més d'un centenar d'obres, l'exposició destaca 48 peces exclusives per a Barcelona, a més d'obres d'artistes contemporanis de França i Catalunya, mostrant la riquesa de l'entorn artístic de l'època i les múltiples interaccions que van sorgir en aquests cercles avantguardistes. També posa en relleu el procés mitjançant el qual una dona com Valadon va conquistar l'estatus d'artista en una societat dominada per homes.

Després de visitar l'exposició temporal sobre Suzanne Valadon, no oblidis passar per Laie Museu Nacional d’Art de Catalunya, on trobaràs una selecció especial de llibres i regals culturals perquè continuïs aprofundint en l'obra de l'artista francesa, a més del catàleg oficial de l'exposició.

Comparteix