30/12/2020

Yuval Noah Harari: Sàpiens

alt text
icon

Autor: Laie

Doctorat a Oxford i especialitzat en història medieval, Yuval Noah Harari va publicar a Israel el 2011 el llibre Sàpiens, traduït a tot el món, un dels assaigs més venuts en la història recent, recomanat per Bill Gates, Barack Obama o Mark Zuckerberg. Fins i tot Ridley Scott ha anunciat la intenció de fer-ne una pel·lícula.

El 2014 va sortir en català i en castellà, amb una gran acollida dels lectors. El llibre s’anuncia en ja en a les primeres pàgines com un repàs del relat de les tres revolucions humanes: la cognitiva, l’agrícola i la científica. Ens parla de déu i del lobby religiós, del canvi demogràfic i de l’ordre mundial...

El llibre es tanca amb una transició sobre el futur llibre que publicaria més endavant: Homo deus, el doble digital del món, l’extensió de la vida per la ciència y i la medicina y i la terrible pregunta final: “Hi ha alguna cosares més perillósosa que uns déus insatisfets i irresponsables, que no saben què volen?”. Està clar que vindran més llibres d’Harari en el futur i que ens interessaran tant com aquest.

Yuval Noah Harari: Sàpiens

Sàpiens de Yuval Noah Harari és el llibre que hem seleccionat per a representar l’any 2014 a la Biblioteca Laie. Traducció al català de Marc Rubió publicada per Edicions 62 i traducció al castellà de Joandomènec Ros per a l’editorial Debate.

Què és la Biblioteca Laie?

Comparteix