23/10/2018

David Martí, nou premi de novel·la històrica Nèstor Luján

alt text
icon

Author: Anna

Aquest matí la sala Shakespeare de Laie Pau Claris ha acollit la roda de premsa i el lliurament del Premi Nèstor Luján, que publica la editorial Columna. El guanyador d’enguany ha estat David Martí amb la novel·la El pirata de Cala Morisca, una novel·la de pirates que se situa a finals del segle XVIII.

El protagonista és Amat Vidal, un pescador de Sitges que, per accident i empès per la recerca de l’amor, acaba embarcat en un vaixell pirata rumb a Cuba, on viurà grans aventures. Robert Louis Stevenson, Emilio Salgari o Joseph Conrad són alguns dels referents literaris de David Martí per escriure aquesta història de pirates.

Martí (Barcelona, 1970) és autor de les novel·les Les bruixes d’Arnes i La metgessa de Barcelona i també és el director del programa sobre llibres Club Dante a Ràdio 4, en el qual Laie ha participat en diverses ocasions.

El Premi Nèstor Luján és un premi literari de novel·la històrica creat el 1997 per l’editorial Columna i que, en les seves anteriors edicions, ha tingut guanyadors com ara Xulio Ricardo Trigo, Tània Juste, Martí Gironell, Maria Carme Roca, Gabriel Janer Manila i Alfred Bosch, entre d’altres.

Share