Añadir a favoritos

A LA MENUDA

LA CUINA DE LA TRIPERIA I LES DEPULLES A EUROPA
SERRANO, ALEXANDRE

IVA incluido

Descripción
Dels arcaics farcells de freixures que fa mil.lenis que es preparen en illes i rerepaïsos de la Mediterrània als plats de renyons, l leteroles i crestes dels restaurants nurgesos del Viena, Lió o Torí, tot passant per l'abundància de botifarres de sang i guisats de peus i tripes de la nostra gastronomia de soca-rel, els menuts no han deixat mai de menjar-se amb avidesa en tots els racons del c ontinent.

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesDRASSANA
2020
0
Formato: Rústica
ISBN: 9788412226539
Idioma: CATALÁNMateria: Recetas

TEMAS