alt text
Afegir a favorits

AL COR DEL RESTAURANT

PERQUÈ A LES CUINES S'HI COU MOLT MÉS QUE MENJAR
RIBBAT, CHRISTOPH

IVA inclòs

Descripció
Un passeig agradable per la història de la restauració, des dels seus orígens fi ns a lèpoca actual. Un llibre amè i intel·ligent, ple danècdotes divertides, sobre què passa a les entranyes de les cuines i la societat en què sinsereixen. Un estudi sociològic qu e repassa cronològicament la gastronomia i limpacte econòmic que genera i les seves repercussions socials. Del fast a lslow food, de la haute a la nouvelle cuisine, de la Guide Michelin al Gaut Millau, de la cuina mol·lecular a lecològica, dels orígens de les h amburgueseries a...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsPORTIC
2016
250 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788498093742
Idioma: CATALÁN
Traductor: ESTELRICH ARCE, PILAR
Matèria: Gastronomia

TEMES