Añadir a favoritos

BARCELONA A PEU DE PORC

UN RECORREGUT PER LES CASES DE MENJARS DE LA CIUTAT
MARTIN, RICARD

IVA incluido

Descripción
Barcelona té una tipologia de restaurant popular, la casa de menjars, que està passant desapercebuda entre bars de menús amb ínfules creatives o internacionals, cuines de fusió o cadenes low cost amb precuinats. Barcelona a peu de porc és un llibre que neix de la dèria d'en Ricard Martín, periodista especialitzat en gastronomia, d'entaular-se en llocs on es mengen plats deliciosos de la cuina casolana tradicional a preus populars, encara que no hi hagi ni carta ni estovalles de fil. Aquí hi trobareu una cinquantena de capí tols sobre...[Leer más]

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesCOSSETANIA EDICIONS
2017
160 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788490346280
Idioma: CATALÁNMateria: Recetas

TEMAS