Afegir a favorits

BARCELONA A PEU DE PORC

UN RECORREGUT PER LES CASES DE MENJARS DE LA CIUTAT
MARTIN, RICARD

IVA inclòs

Descripció
Barcelona té una tipologia de restaurant popular, la casa de menjars, que està passant desapercebuda entre bars de menús amb ínfules creatives o internacionals, cuines de fusió o cadenes low cost amb precuinats. Barcelona a peu de porc és un llibre que neix de la dèria d'en Ricard Martín, periodista especialitzat en gastronomia, d'entaular-se en llocs on es mengen plats deliciosos de la cuina casolana tradicional a preus populars, encara que no hi hagi ni carta ni estovalles de fil. Aquí hi trobareu una cinquantena de capí tols sobre...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsCOSSETANIA EDICIONS
2017
160 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788490346280
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES