Afegir a favorits

CATALUNYA A LA COPA I AL PLAT

LA CUINA DE LA GESSA AMB MARIDATGES
CARAMES NUÑEZ, GESSAMI/ CAMPO, JAVIER

IVA inclòs

Descripció
FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS HA VERSIONAT PLATS DE LA CUINA CATALANA AMB EL SEU TOC PERSONAL PERÒ F ÀCILS D'ELABORAR, AMB LES PROPOSTES DE MARIDATGE DE JAVIER CAMPO. Aquest és més que un llibre de receptes i el seu acompanyament. El s seus autors, la televisiva cuinera Gessamí Caramés i el sommelier Javier Campo, han escodrinyat pam a pam Catalunya buscant recept es i begudes que representin cada territori i la seva gent. El treball de recerca i el divertiment es barregen en aquesta obra que r ecull 63...[Llegir més]

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsCOSSETANIA EDICIONS
2025
160 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788413565101
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES