alt text
Afegir a favorits

COMER Y BEBER

UNA HISTORIA DE LA ALIMENTACIÓN EN ESPAÑA
PÉREZ SAMPER, MARÍA ÁNGELES

IVA inclòs

Descripció
Comer y beber son necesidades vitales cotidianas de todos los seres humanos. Pero la solución del problema ha sido diferente, según los tiempos y los lugares. A lo largo de la historia el hecho biológico de alimentarse se ha convertido en un complejo fenómeno soci al y cultural. Eating and drinking are daily vital needs of all human beings. But the solution to the problem has been different, de pending on the times and places. Throughout history, the biological act of eating has become a complex social and cultural phenomeno n. Comer ...[Llegir més]

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsEDICIONES CÁTEDRA
2019
424 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788437640709
Idioma: CASTELLANOMatèria: Gastronomia

TEMES