alt text
Añadir a favoritos

CUINA DELS MONESTIRS

LES CARTOIXES D'ESCALADEI I DE MONTALEGRE
BAGES - QUEROL, JORDI

IVA incluido

Descripción
En el present llibre, hom podrà conèixer les particularitats de l'alimentació cartoixana de la Catalunya de l'edat moderna, a la veg ada que s'endinsarà en la cuina dels monestirs catalans del segle XVIII. El lector trobarà els elements de la cuina que han restat i mmutables i que formen part de la cuina tradicional catalana, així com, també, un receptari amb el conjunt de receptes que incorpore n els dos llibres de cuina d'Escaladei i de Montalegre. Finalment, hom trobarà un apèndix on podrà aprofundir en el carisma de l'ord e i en l...[Leer más]

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesEL FARELL EDICIONS
2018
143 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788417116071
Idioma: CATALÁNMateria: Gastronomía

TEMAS