HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM 8
ELS BOLETS · MANDONGUILLES I CROQUETES · CARAGOLS I GRANOTES · EL FETGE GRAS ·PA I COMPANATGE · CO
IVA incluido
Descripción
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques,lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarquesdaquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb unpassat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat lexistència duna deles millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacad esque des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptarisi manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat...Estado: Disponible para compra online en 4-5 días
Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesEDICIONS SIDILLA
2025
940 Páginas
Formato: Cartone
ISBN: 9788412980677
Idioma: CATALÁNIlustrador: MAYOL, MONTSE
Materia: Gastronomía