LA CIÈNCIA A TAULA
IVA inclòs
Descripció
'La ciéncia a taula' és el décim volum de la col·lecció de llibres de divulgació Monografies Métode. Durant més de deu anys, el quím ic i divulgador Fernando Sapiña va publicar puntualment la secció sobre ciéncia i gastronomia en la revista 'Métode', sota el títol de La ciéncia a taula. El present volum recull 42 d'aquests articles, que tracten sobre els principis físics i químics dels aliments i de les seues elaboracions, tots acompanyats d'una recepta culinária. Uns textos que, a més de transmetre la seua passió per la cu ina i la ...Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies
Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsUNIVERSITAT DE VALENCIA
2019
232 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788491332633
Idioma: CASTELLANOMatèria: Teoria de la ciència