Add to favourites

La cuina de la carxofa

GARCIA PARAJUA, PAU

VAT included

Description
La carxofa és la joia de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns quants mesos l'any, quan se'n fa lacollita. Aquest llibre proposa receptes que van del plat més senzill a l'alta gastronomia. Partint d'un ingredient únic, aquestrecull és una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d'algunes elaboracions bàsiques que converteixen lacarxofa en una delícia tot terreny.Pau Garcia Parajuà porta més de vint anys al capdavant del Cafè Europa d'Olot, un establiment que, de mica en mica, ...[Read more]

Status: Available for online purchase in 4-5 days

Availability
Buy it now and we will send it to you when we have stock. The charge to your account will be made only when the product is shipped.
DetailsEDITORIAL COMANEGRA S.L.
2021
180 Pages
Format: Rústica
ISBN: 9788418857355
Language: CATALÁNCategory: Gastronomy

THEMES