Afegir a favorits

LA CUINA DE L'APROFITAMENT

AA.VV

IVA inclòs

Descripció
D'acord amb l'informe de l'Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació i l'Agricultura (FAO) , prop d'un terç dels alimen ts que es produeixen cada any al món per al consum humà es perden o es desaprofiten. És a dir, un de cada tres quilos d'aliments que es produeixen al planeta no els consumeixen els éssers humans, i en molts casos arriben a gestionar-se com a simples residus que va n a les escombraries.El malbaratament alimentari és, per tant, un problema, i un repte que s'ha intentat abordar al llarg dels darre rs cinqu...[Llegir més]

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsONADA EDICIONS
2023
96 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788419606440
Il·lustrador: ANGLÈS LLUCH, MARIA PILAR
Matèria: Gastronomia

TEMES