Añadir a favoritos

LA CUINA DEL 1714

UNA RUTA GASTRONÒMICA A TRAVÉS DE LA NOSTRA HISTÒRIA
AA.VV

IVA incluido

Descripción
Com era la gastronomia catalana del 1714? Gràcies a aquest llibre no només la podrem conèixer, sinó elaborar avui als fogons de la n ostra moderna cuina els plats més singulars de fa 300 anys. Us oferim una recreació adaptada als ingredients i tècniques actuals de les receptes del 1714 gràcies a la feina de cuiners de renom, com Sergi de Meià o Benvingut Aligué, entre d'altres. Però pels qui v olen saber-ho tot, aquesta obra que parteix d'un acurada recerca històrica ofereix també les transcripcions de les receptes original s i ens e...[Leer más]

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesEDITORIAL COMANEGRA S.L.
2014
182 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788416033256
Idioma: CATALÁNMateria: Recetas

TEMAS