alt text
Añadir a favoritos

LA CUINA DEL TRADICIONARI

UN RECORREGUT PEL CALENDARI GASTRONÒMICDE MALLORCA
MIQUEL CALDENTEY

IVA incluido

Para su comodidad, puede solicitar la recogida de este ejemplar en cualquiera de nuestras tiendas físicas. La información sobre disponibilidad en el e-commerce no implica la existencia de estoc físico en tienda.

Para consultar el estoc en tienda física puede contactar con cualquiera de nuestras tiendas.

Estado: En stock

DetallesEL GALL EDITOR
2019
175 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788416416646
Idioma: CATALÁNMateria: Recetas
Descripción«La lluna ens pareixia una ensaïmada, una coca amb sucre candi, una tallada de meló/ i quan, en el ple, sortia roja, una síndria esm itjada. Sempre coses de menjar...». La veu de Rafel Ginard (1899-1976), folklorista i escriptor, compilador del Cançoner Popular de Mallorca i també dun ric compendi danotacions sobre el calendari folklòric, ens guia en un recorregut per la cuina darrel tradici onal de Mallorca, descoberta seguint el calendari, de cap a cap dany.Ens acompanyen els xefs Tomeu Arbona i Miquel Calent, que prop osen per a avui una selecció de 48 receptes: elaboracions basades en el coneixement dels productes i elaboracions de la nostra gastr onomia, i que són retratades per lobjectiu del fotògraf Nando Esteva.Aquest llibre és una invitació a entendre els valors culturals i històrics de la nostra cuina, a mirar lentorn i els productes davui amb criteri, i a recuperar el sentit ritual i màgic de la g astronomia darrel. Una proposta de descoberta de qui som i de qui volem ser, explorant a fons els atributs i matisos duna cuina qu e ve dantic i que esperam que tingui continuïtat per al futur.

TEMAS