alt text
Añadir a favoritos

LA CUINA DEL TRADICIONARI

UN RECORREGUT PEL CALENDARI GASTRONÒMICDE MALLORCA
MIQUEL CALDENTEY

IVA incluido

Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

DetallesEL GALL EDITOR
2019
175 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788416416646
Idioma: CATALÁNMateria: Recetas
Descripción«La lluna ens pareixia una ensaïmada, una coca amb sucre candi, una tallada de meló/ i quan, en el ple, sortia roja, una síndria esm itjada. Sempre coses de menjar...». La veu de Rafel Ginard (1899-1976), folklorista i escriptor, compilador del Cançoner Popular de Mallorca i també dun ric compendi danotacions sobre el calendari folklòric, ens guia en un recorregut per la cuina darrel tradici onal de Mallorca, descoberta seguint el calendari, de cap a cap dany.Ens acompanyen els xefs Tomeu Arbona i Miquel Calent, que prop osen per a avui una selecció de 48 receptes: elaboracions basades en el coneixement dels productes i elaboracions de la nostra gastr onomia, i que són retratades per lobjectiu del fotògraf Nando Esteva.Aquest llibre és una invitació a entendre els valors culturals i històrics de la nostra cuina, a mirar lentorn i els productes davui amb criteri, i a recuperar el sentit ritual i màgic de la g astronomia darrel. Una proposta de descoberta de qui som i de qui volem ser, explorant a fons els atributs i matisos duna cuina qu e ve dantic i que esperam que tingui continuïtat per al futur.

TEMAS