Afegir a favorits

LA CUINA MODERNISTA

OBRERS, MENESTRALS, BURGESOS I INDIANS
FABREGA, JAUME

IVA inclòs

Descripció
En aquest llibre, l'historiador Jaume Fàbrega ens explica què menjaven i què bevien en aquella època tant els menestrals i els obrers com els burgesos o els indians més adinerats, què es podia comprar a les botigues de quieviures, i quins menús oferien les fondes i els restaurants més luxosos del moment. I a la segona part del volum s'hi pot trobar una exhaustiva recopilació de les receptes pròpies de l'època, plats que constitueixen l'origen de la nostra memòria gustativa.

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsVIENA EDICIONS
2015
232 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788483308622
Idioma: CATALÁNMatèria: Gastronomia

TEMES