Añadir a favoritos

LA CUINA MODERNISTA

OBRERS, MENESTRALS, BURGESOS I INDIANS
FABREGA, JAUME

IVA incluido

Descripción
En aquest llibre, l'historiador Jaume Fàbrega ens explica què menjaven i què bevien en aquella època tant els menestrals i els obrers com els burgesos o els indians més adinerats, què es podia comprar a les botigues de quieviures, i quins menús oferien les fondes i els restaurants més luxosos del moment. I a la segona part del volum s'hi pot trobar una exhaustiva recopilació de les receptes pròpies de l'època, plats que constitueixen l'origen de la nostra memòria gustativa.

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesVIENA EDICIONS
2015
232 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788483308622
Idioma: CATALÁNMateria: Gastronomía

TEMAS