LA MILLOR CUINA DELS BOLETS
IVA incluido
Descripción
Des de fa vint anys, Llorenç Petràs regenta amb el seu estil peculiar una espectacular parada de bolets al Mercat de la Boqueria de Barcelona. Els seus coneixements i experiència han fet famosa la parada més enllà de la capital catalana, i l'han convertida en un p unt de referència obligat per a tots aquells que els agrada fer un bon ús culinari dels bolets. No en va els millors cuiners de Cata lunya i de més enllà, confien en Petràs a l'hora d'escollir els bolets que després faran servir a la cuina.En aquest llibre, el rei dels bolet...Estado: Disponible para compra online en 4-5 días
Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesSALSA BOOK
2007
176 Páginas
Formato: Cartone
ISBN: 9788496599130
Idioma: CATALÁNIlustrador: 0
Materia: Recetas