Add to favourites

LA NOVA CUINA DE BALAGUER

RECEPTES DE CAL XIRRICLÓ
JOVÉ CAMPILLO, JORDI GABRIEL / LORÉS PAN

VAT included

Description
En aquest llibre trobareu història de la gastronomía de Balaguer i futur. És un llibre que recull algunes de les moltes receptes que des dels fogons de Cal Xirricló elaborem dia a dia. Receptes de tradició i receptes contemporànies en una balança perfecta que fan les delícies dels balaguerins i balaguerines i de més enllà. És un compendi de la passió de dos joves cuiners que a l'empara de Fran cesc Molins i la seva mare Rosa Rúbies han crescut de forma determinant en la seva passió per la cuina d'aquí i d'arreu i amb convic ció han f...[Read more]

Status: Available for online purchase in 4-5 days

Availability
Buy it now and we will send it to you when we have stock. The charge to your account will be made only when the product is shipped.
DetailsPAGÈS EDITORS, S.L.
2016
148 Pages
Format: Rústica
ISBN: 9788499757360
Language: CATALÁNCategory: Recipes

THEMES