Añadir a favoritos

LA NOVA CUINA DEL PALLARS SOBIRÀ

AA.VV

IVA incluido

Descripción
El Pallars Sobirà, terra pirinenca, una part emblemàtica d'aquest país català, no s'escapa d'aquesta dinàmica ascendent en la valora ció de les virtuts i els hàbits gastronòmics. Ara, en moure el focus, en desplaçar-nos del context general català al concret pallarè s, a la reflexiò inicial m'hi apareixen per força ingredients com la naturalesa que complementa la necessària relació amb l'entorn, aquella geografia distintiva que atorga al producte l'imprescindible pedigrí/ el patrimoni, l'herència culinària que hem rebut dels avantpassa...[Leer más]

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesEDITORIAL FONOLL
2016
137 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788494375439
Idioma: CATALÁNMateria: Recetas

TEMAS