Añadir a favoritos

LA TECA

LA VERITABLE CUINA CASOLANA DE CATALUNYA
DOMENECH I PUIGCERCOS, IGNASI

IVA incluido

Descripción
La teca, una obra cabdal en la literatura gastronòmica calana, aparegué l'any 1924 i, des d'aleshores, se n'han fet vint edicions. E l seu autor, Ignasi Domènech, en la primera pàgina deixava ben clar l'objectiu del llibre: Conté la manera d'organitzar tota classe d'àpats senzills o d'etiqueta, de calcular berenars, sopars, escudelles, cuinats, rostits, salses, llegums, aviram, plats freds, can elons, arrossos, ous fregits, carns, peixos, dolços, merengues, refrescos, còctels, gelats, melmelades, amanides, escalivades, i div erses man...[Leer más]

Estado: Agotado

Disponibilidad
DetallesCOSSETANIA EDICIONS
2014
320 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788490342671
Idioma: CATALÁNMateria: Recetas

TEMAS