LES SALSES, ELS APERITIUS, LES ENSALADES I LES SOPES
HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA
VAT included
Description
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, co mtats i regions d?aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l?existència d?una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués h a dedicat ...Status: Available for online purchase in 4-5 days
Availability
Buy it now and we will send it to you when we have stock. The charge to your account will be made only when the product is shipped.
DetailsEDICIONS SIDILLA
2018
942 Pages
Format: Cartone
ISBN: 9788494748486
Language: CATALÁNIllustrator: MONTSE MAYOL / MAYOL, MONTSE
Category: Gastronomy