O LIBRO DA EMPANADA
HISTORIA, TRADICIÓN E 107 RECEITAS
IVA incluido
Descripción
A empanada é un símbolo da mellor cociña de Galicia. É, abofé, un signo de identidade. Xenerosa, saborosa e farturenta, pola empanad a identifícannos como galegos de aquí á fin do mundo. De raxo, de xoubas, de polo, de ameixas, de bacallao con pasas, de lamprea, de millo con chocos, de centeo con sardiñas, de carne, de roxóns, de millo con zamburiñas, de vieiras, a costrada, as de cu de tarteir a..., son os mil traxes que ela ten para se vestir nas festas, nas romerías, nas celebracións domésticas ou nos mellores restaurante s. Por i...Estado: Disponible para compra online en 4-5 días
Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesXERAIS DE GALICIA
2006
248 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788497824187
Idioma: CATALA/PORTUGUESMateria: Recetas