Afegir a favorits

SABORES DE ITALIA

TUTTA LA CUCINA ITALIANA
GAUDRY, FRANÇOIS-REGIS

IVA inclòs

Descripció
¿Por qué la nata es un delito en la carbonara? ¿Cuál es la diferencia entre capuchino, macchiato y mocaccino? ¿Era Leonardo da Vinci vegetariano? ¿Cómo reconocer un panettone artesanal? ¿El tenedor realmente viene de Italia? ¿Están relacionados el cornetto y el cr oissant? ¿Es necesario el alcohol en el tiramisú?Este excepcional libro encapsula toda la esencia de Italia en una enciclopedia: abo rda 350 temas, presenta 1272 fichas de productos, incluye 265 recetas icónicas, numerosos retratos, anécdotas históricas y referenci as cultu...[Llegir més]

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsCINCO TINTAS
2024
400 pàgines
Format: Cartone
ISBN: 9788419043535
Idioma: CASTELLANO
Traductor: DÍEZ, JOSE LUIS
Matèria: Receptes

TEMES