Añadir a favoritos

UNA OPERA GASTRONOMICA

VIDA I MORT DE RAMON CABAU, ÀNIMA DE LABOQUERIA
CASANOVAS ANGUERA, MARC

IVA incluido

Descripción
Qui va ser Ramon Cabau? Per què sestà esborrant lempremta dun dels personatges més singulars de la història de la cuina catalana? I potser la pregunta més dolorosa i, tanmateix, més pertinent: quin patiment insuportable el va empènyer al suïcidi al bell mig del mercat de la Boqueria, que tant estimava?Parlar de Cabau és descriure algú capaç de turbinar la gastronomia catalana fins a catapultar-la a una dimensió internacional desconeguda fins aleshores, e?s assenyalar un dandi il·lustrat que usava el vestuari i la picaresca per arrodon...[Leer más]

Estado: En stock

Disponibilidad

Para su comodidad, puede solicitar la recogida de este ejemplar en cualquiera de nuestras tiendas físicas. La información sobre disponibilidad en el e-commerce no implica la existencia de estoc físico en tienda.

Para consultar el estoc en tienda física puede contactar con cualquiera de nuestras tiendas.

DetallesARA LLIBRES
2025
306 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788411731645
Idioma: CATALÁNMateria: Gastronomía

TEMAS