Añadir a favoritos

VI, COS I CERVELL

VIADER, RAMON

IVA incluido

Descripción
L'anàlisi sensorial és una eina molt útil per a valorar la qualitat tecnològica dels aliments i per a avaluar les preferències dels consumidors. Aquest llibre és innovador tant per l'alt nivell científic com per l'enfocament que presenta. Per primera vegada, es de scriu com l'ambient del tastador, la seva pròpia fisiologia i les condicions de salut en què es troba poden afectar els resultats de les anàlisis. Partint d'una àmplia experiència, l'autor ens ofereix una metodologia simple però rigorosa que satisfà molts tipus de lectors:...[Leer más]

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesINSTITUT D'ESTUDIS CATALANS
2011
252 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788499650609
Idioma: CATALÁNMateria: Vinos | Infusiones | Otras bebidas

TEMAS