3 de octubre de 2011

Open 2011 de l'Alliance Graphique Internationale

Open 2011 de l'Alliance Graphique Internationale
Ens alegra que enguany l'Alliance Graphique Internationale hagi decidit que serà a Barcelona on celebrarà l'Open 2011, una oportunitat anual única per conèixer de primera mà els millors professionals del sector. Estudiants, professors i públic interessat podran assistir els dies 3 i 4 d'octubre a conferències de prestigiosos i inspiradors dissenyadors gràfics com ara Steven Heller, consegut també pel seu paper destacat com a autor i editor de llibres de disseny, o bé Lars Müller, que potser també coneixeu a través dels magnífics llibres que concep i dissenya a l'editorial que duu el seu nom.
 
També hi participaran els ja internacionals Javier Mariscal i Isidro Ferrer (de qui aviat veurem una nova publicació: Los sueños de Helena, amb un text d'Eduardo Galeano i editada per Libros del Zorro Rojo).
Ens fa molta il·lusió que un dels homenatges de l'edició de l'Open AGI d'enguany se l'endugui Saul Bass, reinventor dels títols de crèdit de pel·lícules. Si us interessa aquesta figura cabdal del disseny gràfic, l'editorial Gràffica tot just acaba de publicar un assaig concís sobre la seva obra.
Com que estem de celebracions, a Laie hem decidit reorganitzar les seccions de disseny i hem considerat necessari, davant del creixement tant de la demanda com de l'oferta específica de qualitat, obrir dues noves seccions: una dedicada exclusivament al disseny editorial i una altra al packaging. Esperem que ben aviat pugueu consultar-les al nostre web i a les llibreries!

Autor: Clara

Comparte

Anterior

Siguiente

icono Posts del magazine relacionados