CAP I POTA

EL GRAN LLIBRE DELS MENUTS

Fàbrega Colom, Jaume

Cossetania Edicions

2020

192 pàgines

Format: Rustega

ISBN: 9788490349809

Idioma: Català

Matèria: Receptes

Hi ha gent que té prejudicis cap a la cuina dels menuts, cosa que no es dona en altres cultures gastronòmiques com la francesa, que els ha incorporat a l'alta cuina. El foie-gras, els ris o lletons, el moll de l'os, el cervell o el fetge són exquisideses que els grans cuiners i cuineres incorporen als seus plats. Però els menuts també formen part, arreu del món, d'una cuina popular i gustosa, i a Catalunya, a més, dels "esmorzars de forquilla". En aquest llibre hi trobareu tot aquest tipus de receptes en una vuitantena de variacions, de les més populars a les més refinades i pròpies dels grans xefs.

15,50 € IVA inclòs

Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc.
El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.

Comprar Recomanar

Altres obres de "Fàbrega Colom, Jaume"

Laie et recomana