ELS SECRETS DE LA RATAFIA

INGREDIENTS, ELABORACIÓ I RATAFIES

Escudero Rivas, Pepe

El Farell Edicions

2020

109 pàgines

Format: Rustega

ISBN: 9788417116286

Idioma: Català

Matèria: Vins / begudes alcohòliques

En aquest llibre hi trobarás tota la informació per fer una bona ratafia casolana, des dels ingredients -com l'aiguardent, les herbes i les espécies, entre les quals no hi pot faltar la nou verda, el sucre i l'aigua-, les proporcions i les fases de la seva elaboració. És un referent, una guia detallada per a l elaboració de la ratafia. Ofereix alguns consells per a combinar sàviament les diferents herbes aromátiques i les espècies, segons la seva aroma, color, textura, densitat, amargor i astringència. Ens detalla les fórmules per a calcular la proporció de l'aigua, el sucre i el xarop en la maceració. El llibre també tracta sobre l origen i la tradició de la ratafia, així com de les primeres receptes documentades, algunes inèdites.

17,00 € IVA inclòs

Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc.
El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.

Comprar Recomanar

Laie et recomana