alt text
Afegir a favorits

PER QUÈ? MENGEM?

L'ORIGEN DE 47 PLATS HABITUALS
VIDAL, ALBERT

IVA inclòs

Descripció
Els plats que formen la cuina catalana han evolucionat al llarg de la història, fins assolir una gran acceptació. Us presentem la hi stòria i evolució de 47 menjars ben coneguts, fins i tot podríem dir que populars que, de ben segur, ni que sigui en alguna ocasió, els heu tastat: l'amanida, la botifarra amb mongetes, el bacallà a la llauna, l'escudella i carn d'olla, els calamars a la romana, e l trinxat de col i patata, l'arròs a la cubana i a la cassola, la fideuà, la paella, etc. El text va acompanyat amb 130 imatges.

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsALBERTI EDITOR
2021
226 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788472461772
Idioma: CATALÁNMatèria: Gastronomia

TEMES