14 d’abril de 2011

Arts Libris

Arts Libris

La Fira internacional del Llibre d'Art i Disseny, torna a l'Arts Santa Mònica del 14 al 17 d'abril del 2011.

El llibre d’artista i l’experimentació en el disseny —entre la pràctica artesanal i l’ús de materials d’avantguarda— són una font constant de plaer estètic i, també, d’idees noves que després s’aplicaran a l’edició convencional. El llibre porta molts segles evolucionant i les darreres tendències en l’edició conviuen amb la tradició: Arts Libris és una oportunitat excepcional per gaudir de la bellesa i la riquesa d’un objecte imprescindible per a la difusió del coneixement. Un dels atractius de Laie CaixaForum és precisament el fons de llibre d’artista i de llibre rar, en edicions limitades o exhaurides.

La participació de Laie a Arts Libris torna a estar en mans de l’equip de Laie CaixaForum, que destaca tres obres entre les moltes que es poden trobar al nostre estand:

Recueil des secrets, de Louise Bourgeois dite Boursier, sage-femme de la Royne... ex-libris Curiositat editorial la d'aquest facsímil del primer llibre sobre medicina escrit per una dona l'any 1635. L'autora del llibre té el mateix nom que l'artista Louise Bourgeois, coincidència que ha aprofitat per imprimir una edició limitada de 300 exemplars acompanyats d'un ex-libris de l'artista numerat i signat. 

Yo misma soy infierno y cielo —Auto sacramental— Llibre d'artista sobre una serigrafia de Frederic Amat, amb textos de Juan Goytisolo. Edició limitada de 75 exemplars.

Le livre libre: Essai sur le livre d'artiste Assaig sobre el llibre d'artista, amb reflexions molt agudes sobre què és, quina ha estat la seva evolució i donant a conèixer la varietat i diversitat tant del format com de contingut.