13 de juliol de 2020

El Bonus Cultura, també a Laie

El Bonus Cultura, també a Laie

Ja pots adquirir el teu Bonus Cultura, un abonament cultural vàlid a establiments i espais culturals de Barcelona per a la compra de llibres, d’entrades de cinema, d’espectacles escènics i concerts.

És una iniciativa impulsada per 5 entitats del sector cultural (ADETCA, ASACC, Cambra del Llibre de Catalunya, Gremi de Cinemes de Catalunya i Gremi de Llibreters de Catalunya) i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Té com a objectiu incentivar el consum cultural en el sector empresarial de la cultura de Barcelona.

Com funciona?

El Bonus Cultura té un valor de 40€. L’usuari paga 30€ (+ 1€ de despeses de gestió) i l’Ajuntament de Barcelona li afegeix 10€. No hi ha límit de compra de Bonus Cultura per usuari, ni cap límit per utilitzar-ne més d´un en una mateix compra.

On el puc adquirir?

Visita la seva web per comprar el teu Bonus Cultura i consultar totes les condicions.

On el puc bescanviar?

Podràs bescanviar el teu Bonus Cultura a les següents llibreries i botigues Laie: Laie Pau Claris, Laie Caixaforum Barcelona, Laie CCCB, MACBA store Laie, Laie CosmoCaixa, Laie Recinte Modernista de Sant Pau i Laie Museu Picasso.

També pots bescanviar el teu bonus a la botiga online de Laie per a compres de recollida a botiga. 

Consulta aquí la resta d’establiments adherits.

Fins quan?

Es prorroga fins al 30 d'abril del 2021.

Tothom amb cultura!

Autor: Laie

Comparteix

Següent