3 de juny de 2020

Pedagogia en temps de coronavirus

Pedagogia en temps de coronavirus

Estem vivint un moment incert, en què els pares i mares han de gestionar la logística familiar i les emocions de la millor manera. Després de la llarga evolució del confinament comencen a escassejar les idees sobre quines activitats podem fer, tancats o aprofitant l’hora del passeig, amb  els més petits de la casa. Des que va començar el confinament s'està debatent si és important, com molts experts defensen, que els nens i nenes continuïn complint amb el mateix horari de l'escola a casa o si, per altra banda, han de reduir les hores d'estudi per tal d’ adaptar-se a la situació de les nostres llars.   

La realitat és que, per als adults, compaginar el confinament amb el teletreball i els deures dels fills i les filles no és una tasca gens fàcil. Els pares i les mares, encara que estiguin a casa, no tenen el temps necessari per a poder ajudar els més petits amb les seves classes i deures. No és fàcil ser educadors en temps de coronavirus. No és senzill gestionar diàriament que els més menuts continuïn aprenent, es diverteixin i estiguin entretinguts. A això se li suma el fet d'explicar-los quines precaucions han de prendre per a sortir al carrer.

Tots mereixem també una pausa, un descans, un moment de reflexió. Per això, us volem ajudar amb una àmplia bibliografia de llibres de pedagogia orientats a tots els pares i mares.

Destacats

icono Posts del magazine relacionats