22 de gener de 2020

Premi Maria Rius 2020

Premi Maria Rius 2020
El Premi Maria Rius, organitzat per les llibreries La Caixa d'Eines i Laie, arriba enguany a la tercera edició. Les dues llibreries van decidir crear-lo el 2018 en reconeixement i consideració a la tasca com a il·lustradora de Maria Rius i posar-li el seu nom per honorar-la. 
L’objectiu del premi és ressaltar la trajectòria professional d’un/a il·lustrador/a que hagi destacat per la categoria i qualitat del seu treball al llarg dels anys en el camp de la il·lustració de llibres infantils i que n’hagi constituït un referent important per apropar la lectura als més petits, a l’hora que constitueix una expressió artística pròpia.
A més a més, les bases del Premi Maria Rius contemplen l’existència d’una categoria d’honor, a títol pòstum, per a distingir un il·lustrador o il·lustradora o persona o entitat que, no sent professional de la il·lustració, n'hagi contribuït a la difusió.
En la primera edició la guanyadora va ser la mateixa Maria Rius, en reconeixement a la seva trajectòria. Així mateix, en la segona edició del 2019 el jurat va atorgar el guardó a Fina Rifà i, en la categoria d’honor al dibuixant Francesc Vila i Rufas (Cesc).
Fins al 23 d'abril és possible presentar-hi les candidatures que compleixin les bases del premi Maria Rius. Adreceu-vos a activitats@laie.es per a obtenir-ne més informació. L'acte públic de lliurament del premi se celebrarà a principis de juny.

 

Autor: Laie

Comparteix

Anterior

Laie 20/01/2020

BCNegra 2020

Següent

icono Posts del magazine relacionats