23 de desembre de 2020

Sostenim-nos: eliminem el plàstic

Sostenim-nos: eliminem el plàstic

Sabies que una ampolla de plàstic tarda uns 500 anys a descompondre’s?

La nostra vida diària està plena de plàstic (envasos, roba, cosmètics i multitud d’objectes) i els seus residus arriben a tones als nostres mars i oceans, generant un greu problema de contaminació.
Els envasos d’un sol ús suposen la major part de la producció de plàstic i reduir-ne el consum és molt urgent. Una bona manera per substituir aquest tipus d’envasos és l’ús d’ampolles reutilitzables.
Us presentem unes ampolles tèrmiques fetes d’acer que mantenen els líquids freds o calents fins a 24 hores gràcies a la seva doble càmera. Són molt fàcils de transportar i es presenten en 4 atractius colors: groc, blau, rosa i negre.
L’ús d’aquestes ampolles us permetrà portar a sobre aigua, cafè, te o la vostra beguda preferida sense haver de fer ús de plàstic. Tenen una capacitat de 500 ml. i amb la doble càmera s'evita l'efecte de condensació i, per tant, que l'envàs transpiri.
Per tenir més idees de com reduir el consum de plàstic us recomanem el llibre Familias sin plástico, de Marion de la Porte. Es tracta d’un manual amb consells útils per tal d’eliminar el consum de plàstic a la nostra vida quotidiana: a casa, a la feina, quan anem a comprar, amb la roba que portem, durant les vacances i fins i tot durant l’embaràs i la criança.
És un llibre didàctic que intenta ser realista, parlant de les experiències d’una família normal i proposant canvis que es poden aplicar de manera simple i progressiva, sense generar estrès.

Autor: Laie

Comparteix

Següent

Albert Serra Juanola 23/12/2020

Albert Serra Juanola: Per molts anys

Llibres relacionats

Objectes relacionats

icono Posts del magazine relacionats