Afegir a favorits

100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA

DE LA CUINA DE LES ÀVIES ALS GERMANS ROCA
FABREGA COLOM, JAUME

IVA inclòs

Descripció
a cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del món. En aquest libre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva, un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsCOSSETANIA EDICIONS
2023
256 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788413562636
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES