Afegir a favorits

BARCELONA, GASTRONOMIA I CUINA (GER.)

GASTRONOMIE UND KÜCHE
MONNE, TONI / ALEU, ORIOL

IVA inclòs

Descripció
Barcelona?s cuisine is like a large mosaic built up over the centuries with very diverse influences. The multi-faceted and varied na ture of Catalan cuisine is inherent to any regional cooking with several centuries of history behind it. But Barcelona has been in t he past, and continues to be, especially willing to take onboard the influences of other cuisines with which it has come into contac t throughout its history. This is, by far, one of its distinguishing marks. In this book we have tried giving a very general and inf ormative...[Llegir més]

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsTRIANGLE POSTALS
2011
240 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788484785002
Idioma: ALEMÁN
Traductor: ENGLER, SUSANE
Matèria: Receptes

TEMES