Afegir a favorits

CAP I POTA

EL GRAN LLIBRE DELS MENUTS
FABREGA COLOM, JAUME

IVA inclòs

Descripció
Hi ha gent que té prejudicis cap a la cuina dels menuts, cosa que no es dona en altres cultures gastronòmiques com la francesa, que els ha incorporat a l'alta cuina. El foie-gras, els ris o lletons, el moll de l'os, el cervell o el fetge són exquisideses que els g rans cuiners i cuineres incorporen als seus plats. Però els menuts també formen part, arreu del món, d'una cuina popular i gustosa, i a Catalunya, a més, dels esmorzars de forquilla. En aquest llibre hi trobareu tot aquest tipus de receptes en una vuitantena de va riacions, ...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsCOSSETANIA EDICIONS
2020
192 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788490349809
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES