Añadir a favoritos

DE L´ARROSSAR A LA TAULA

TERRES DE L'EBRE
ARTAL, EVA / CASTELLÓ, M. TERESA / GINÉ

IVA incluido

Descripción
L'arròs és el principal protagonista de la cultura gastronòmica de Terres de l'Ebre -Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre i Terra Alta. Per elaborar el llibre hem entrevistat moltes persones del territori que ens han explicat les receptes i les seves vivències. Hem i nclòs en cada recepta un petit extracte de la persona informant on ens parla del què li evoca el plat, dels seus records en relació amb aquest menjar, de qui el va aprendre, etc.Amb aquest receptari, no només es pretén mostrar la cuina de l'arròs ebrenca sinó tamb é una for...[Leer más]

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesEL FARELL EDICIONS
2016
160 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788492811816
Idioma: CATALÁNMateria: Recetas

TEMAS