DE L´ARROSSAR A LA TAULA
TERRES DE L'EBRE
IVA inclòs
Descripció
L'arròs és el principal protagonista de la cultura gastronòmica de Terres de l'Ebre -Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre i Terra Alta. Per elaborar el llibre hem entrevistat moltes persones del territori que ens han explicat les receptes i les seves vivències. Hem i nclòs en cada recepta un petit extracte de la persona informant on ens parla del què li evoca el plat, dels seus records en relació amb aquest menjar, de qui el va aprendre, etc.Amb aquest receptari, no només es pretén mostrar la cuina de l'arròs ebrenca sinó tamb é una for...Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies
Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsEL FARELL EDICIONS
2016
160 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788492811816
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes