Añadir a favoritos

EL LLIBRE DELS EMBOTITS

BUXEDA, GERARD

IVA incluido

Descripción
Catalunya és terra d'embotits. La majoria els elaborem amb carn de porc, tot i que també en fem de senglar o de xai. Tradicionalment la matança del porc constituïa la festa més important que se celebrava als masos. Elaboradors reconeguts d'embotits tradicionals e ns expliquen tots els secrets de l'elaboració del fuet i de la llonganissa de Vic, de la llonganissa de la Cerdanya, del xolís del P allars i del paltruc de l'Empordà. Hi trobareu, però moltes altres receptes, des dels embotits més coneguts com la baldana o el boti farró, p...[Leer más]

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesEDICIONS SIDILLA
2016
0
Formato: Bolsillo
ISBN: 9788494256486
Idioma: CATALÁNMateria: Recetas

TEMAS