Afegir a favorits

ENCICLOPEDIA DE LA GASTRONOMÍA FRANCESA

CHEFS, TÉCNICAS, CONSEJOS, RECETAS
BOUÉ, VINCENT

IVA inclòs

Descripció
Una enciclopedia para dominar las técnicas y trucos y preparar con éxito las recetas imprescindibles de la gastronomía francesa. Todas las técnicas básicas indispensables, preparar carne, eviscerar el pescado, presentar las legumbres, elaborar pastas, masas y salsas (saladas y dulces), pasteles y entremeses... Más de 1000 técnicas paso a paso y cerca de 200 recetas de la cocina francesa ilustradas: foie gras en conserva, picadillo Parmentier, bullabesa, cazoleta de marisco, tián de verduras, tarta Tatin, tarta de nata y merengue con m...[Llegir més]

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsBLUME
2023
544 pàgines
Format: Cartone
ISBN: 9788419499868
Idioma: CASTELLANO
Il·lustrador: MCLACHLAN, CLAY
Matèria: Gastronomia

TEMES