Afegir a favorits

HISTORIA DE LA ALIMENTACION

FLANDRIN, JEAN-LOUIS/MONTANARI, MASSIMO

IVA inclòs

Descripció
Quan seiem a taula hi ha molts objectes -des de la forquilla a la cadira- i rituals -el nombre de menjars que fan al dia, per exempl e- que ens semblen del tot normals, lògics, i que són fruit d'una lenta construcció històrica. Els especialistes reunits en aquest v olum ens desvetllen els aspectes més insospitats de l'alimentació. Nueva edición de esta imprescindible obra, ahora en rústica y a un precio sensiblemente inferior.¿Cuándo se empezaron a cocer los al imentos? ¿A partir de cuándo se puede hablar de cocina? ¿En qué época surg...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsEDICIONES TREA, S.L.
2011
1104 pàgines
Format: Otros
ISBN: 9788497045599
Idioma: CASTELLANOMatèria: Gastronomia

TEMES