HISTORIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM 6
L'AVIRAM · EL CONILL · LA CAÇA
IVA inclòs
Descripció
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarquesd'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb unpassat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència d'una deles millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptarisi manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha ded...Estat: En estoc
Disponibilitat
Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.
Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.
DetallsEDICIONS SIDILLA
2023
904 pàgines
Format: Cartone
ISBN: 9788412730821
Idioma: CATALÁNIl·lustrador: MAYOL MAS, MONTSE
Matèria: Gastronomia