Afegir a favorits

LA COCINA SITUADA

UN DICCIONARIO LIUSTRADO PARA LA SOBERANÍA ALIMENTARIA
MONSONÍS, MARINA

IVA inclòs

Descripció
Los conceptos incluidos en este diccionario, desde utensilios, saberes populares, plantas y pescados hasta recetas de aprovechamient o, poemas y tradiciones culinarias, crean el escenario perfecto desde el que abordar las complejidades, los debates y las contradicc iones del sistema alimentario actual.Con la mirada puesta en la memoria familiar y de barrio, y tejido con la colaboración de divers as voces y miradas pastoras, periodistas y biólogas, agroecólogas, activistas y literatas, Marina Monsonís pone a nuestro alcance recursos y ...[Llegir més]

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsEDITORIAL GG
2021
168 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788425233227
Idioma: CASTELLANO
Il·lustrador: BOSERMAN, CARLA
Matèria: Gastronomia

TEMES