Afegir a favorits

LA CUINA DE LLEIDA, LA VALL D'ARAN I LA FRANJA

FABREGA, JAUME

IVA inclòs

Descripció
Allioli de codony, panadons despinacs, caragols a la brutesca, olla aranesa, girella, trinxat, cassola de tros, conill farcit, orel letes, redorts...La cuina de les terres de Lleida és una cuina rica que es caracteritza per lautenticitat, lús de productes de pro ximitat i la influència de les tradicions agrícoles i ramaderes. Situada en una àrea que juxtaposa muntanya i plana, ofereix una àmp lia gamma de plats que reflecteixen la diversitat del seu entorn.Jaume Fàbrega, gastrònom de referència, ha reunit més dun centenar de receptes...[Llegir més]

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsVIENA EDICIONS
2025
272 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788419474827
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES